Forårsmenu
Pris for 4 retters menu
335 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.
Appetizer
Bruschetta med grillet asparges – ramsløgs mayonnaise og karse
Forretter
Vælg mellem
Letrøget torsk med stenbiderrogn – purløgscreme – skaldrejer – cremet avokado og frisk skovsyre
Lufttørret spansk skinke med basilikumcreme – melonkugler – mozzarella – bagte tomater og spirer
Hovedretter
Vælg mellem
Lammeculotte med hvidløg og rosmarin – babykartofler med smør og urter – grillet små gulerødder – persillerodspure og cremet sennepssovs
Langtidsstegt kalvefilet med Madagaskarpeber – babykartofler med smør og urter – stegte svampe – persillerodspure og rødvinssovs
Til begge hovedretter serveres farverig bønnesalat
Desserter
Vælg mellem
Rabarbertrifli med vanilje og citron
Cheesecake med hyldeblomst og marens