Forårsmenu

Årstidens menu er gældende fra 1/3-22 til 31/5-22

Pris for 4 retters menu

325 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Starter

Grillet hvide asparges

Med brunet smør- vesterhavsost og frisk karse

Forretter

Vælg mellem

Tyndt skåret koldt røget laks

Med rygeost – sprødt rugbrød – radiser og frisse salat

Friskbagte ølboller og pisket smør

Friteret æg

Med trøffel mayo – tomatsalsa – stenbiderrogn og bullsblood

Friskbagte ølboller og pisket smør

Hovedretter

Vælg mellem

Lammeculotte med hvidløg og rosmarin

Med små smørstegte kartofler – små grillede gulerødder – bagte tomater og cremet sennepssovs

Serveres med en farverig tomatsalat

Rosa stegt kalvefilet med fermenteret hvidløg

Med små smørstegte kartofler – grønne asparges – bagte små rødbeder og rødvinssovs

Serveres med cremet bønnesalat

Desserter

Vælg mellem

Rabarbertrifli

Med mascarpone og citron

Dobbelt chokolademousse

Med syltet rabarber og hyldeblomst