Forårsmenu

Pris for 4 retters menu

335 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Appetizer

Dampede hvide asparges med grillet brunet smør – mayo og karse

Forretter

Vælg mellem

Bagt havtaske i cremet hummerbisque (kold) – tomat – fennikel – rogn og krydderurteolie

Røget kyllingebryst med citron – timian – grønne asparges – bagte tomater – syltede gulerødder – peberrodscreme og spirer

Til begge forretter servers friskbagte surdejsboller

Hovedretter

Vælg mellem

Oksespidsbryst med urter – babykartofler med smør og persille – stegte blomkål – langtidsstegte svampe med Worcester Sauce samt skysovs med peber

Lammeculotte med hvidløg og rosmarin  – babykartofler med smør og persille – stegte blomkål – langtidsstegte svampe samt cremet sennepssovs

Til begge hovedretter serveres sprød salat med asparges – ærter – tomat og bulgur

Desserter

Vælg mellem

Rabarbertrifli med vanilje og citron

Pandekager med hyldeblomstmousse – syltede æbler og nødder