Forårsmenu
Årstidens menu er gældende fra 1/3-22 til 31/5-22
Pris for 4 retters menu
325 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.
Starter
Grillet hvide asparges
Med brunet smør- vesterhavsost og frisk karse
Forretter
Vælg mellem
Tyndt skåret koldt røget laks
Med rygeost – sprødt rugbrød – radiser og frisse salat
Friskbagte ølboller og pisket smør
Friteret æg
Med trøffel mayo – tomatsalsa – stenbiderrogn og bullsblood
Friskbagte ølboller og pisket smør
Hovedretter
Vælg mellem
Lammeculotte med hvidløg og rosmarin
Med små smørstegte kartofler – små grillede gulerødder – bagte tomater og cremet sennepssovs
Serveres med en farverig tomatsalat
Rosa stegt kalvefilet med fermenteret hvidløg
Med små smørstegte kartofler – grønne asparges – bagte små rødbeder og rødvinssovs
Serveres med cremet bønnesalat
Desserter
Vælg mellem
Rabarbertrifli
Med mascarpone og citron
Dobbelt chokolademousse
Med syltet rabarber og hyldeblomst