Forårsmenu

Pris for 4 retters menu

335 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Appetizer

Bruschetta med grillet asparges – ramsløgs mayonnaise og karse

Forretter

Vælg mellem

Letrøget torsk med stenbiderrogn – purløgscreme – skaldrejer – cremet avokado og frisk skovsyre

Lufttørret spansk skinke med basilikumcreme – melonkugler – mozzarella – bagte tomater og spirer

Hovedretter

Vælg mellem

Lammeculotte med hvidløg og rosmarin – babykartofler med smør og urter – grillet små gulerødder – persillerodspure og cremet sennepssovs

Langtidsstegt kalvefilet med Madagaskarpeber – babykartofler med smør og urter – stegte svampe – persillerodspure og rødvinssovs

Til begge hovedretter serveres farverig bønnesalat

Desserter

Vælg mellem

Rabarbertrifli med vanilje og citron

Cheesecake med hyldeblomst og marens