Forårsmenu
Pris for 4 retters menu
335 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.
Appetizer
Dampede hvide asparges med grillet brunet smør – mayo og karse
Forretter
Vælg mellem
Bagt havtaske i cremet hummerbisque (kold) – tomat – fennikel – rogn og krydderurteolie
Røget kyllingebryst med citron – timian – grønne asparges – bagte tomater – syltede gulerødder – peberrodscreme og spirer
Til begge forretter servers friskbagte surdejsboller
Hovedretter
Vælg mellem
Oksespidsbryst med urter – babykartofler med smør og persille – stegte blomkål – langtidsstegte svampe med Worcester Sauce samt skysovs med peber
Lammeculotte med hvidløg og rosmarin – babykartofler med smør og persille – stegte blomkål – langtidsstegte svampe samt cremet sennepssovs
Til begge hovedretter serveres sprød salat med asparges – ærter – tomat og bulgur
Desserter
Vælg mellem
Rabarbertrifli med vanilje og citron
Pandekager med hyldeblomstmousse – syltede æbler og nødder