Vintermenu
Pris for 4 retters menu
335 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.
Appetizer
Sprødsaltet kyllingechips
Med karse mayo
Forretter
Vælg mellem
Røget andebryst
Med peberrodscreme – råsyltede pærer – rødløg og frisee salat
Vintersalat med røget laks
Med æbler – fennikel – citron vinaigrette
Til begge forretter serveret friskbagt surdejsboller og pisket smør
Hovedretter
Vælg mellem
Rødvinsbraseret svinekæber
Med grove urter – luftig kartoffel souffle – grillet porre og glaseret rødbeder
Langtidsstegt oksefilet
Med hvidløg – rosmarin – grillet majspure -kartoffeltårn med fløde – glaseret rødbeder – stegte svampe og
rødvinssovs
Til begge hovedretter serveres appelsinsalat med perlebyg, grønkål og æbler
Desserter
Vælg mellem
Panna Cotta
Med syrlig havtorn og hvid chokolade
Tiramisu
Med mascarpone og stærk kaffe