Vintermenu

Pris for 4 retters menu

335 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Appetizer

Hjemmelavet blinis

Med grillede rejer og Sauce Tartare

Forretter

Vælg mellem

Røget andebryst
Med peberrodscreme – råsyltede pærer – rødløg og frisé salat

Vintersalat
Med røget laks – æbler – fennikel – citron vinaigrette

Til begge forretter serveres friskbagt maltboller og smør

Hovedretter

Vælg mellem

Langtidsstegt oksefilet
Med friske bønner i svøb – grillede gulerødder – kartoffelfondant med hvidløg og rosmarin. Rødbede tzatziki med solsikkekerne og pebersovs med portvin.

Krydret Porchetta af gris

Med friske bønner i svøb – grillede gulerødder – kartoffelfondant med hvidløg og rosmarin. Rødbede tzatziki med solsikkekerner og pebersovs med portvin.

Til begge hovedretter serveres Waldorfsalat med perlebyg og grønkål

Desserter

Vælg mellem

Hjemmelavet pandekager
Med hvid chokoladecreme og bagte blommer

Panna Cotta
Med daim og Amarena kirsebær