Vintermenu

Pris for 4 retters menu

335 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Appetizer

Sprødsaltet kyllingechips

Med karse mayo

Forretter

Vælg mellem

Røget andebryst
Med peberrodscreme – råsyltede pærer – rødløg og frisee salat

Vintersalat med røget laks
Med æbler – fennikel – citron vinaigrette

Til begge forretter serveret friskbagt surdejsboller og pisket smør

Hovedretter

Vælg mellem

Rødvinsbraseret svinekæber
Med grove urter – luftig kartoffel souffle – grillet porre og glaseret rødbeder

Langtidsstegt oksefilet
Med hvidløg – rosmarin – grillet majspure -kartoffeltårn med fløde – glaseret rødbeder – stegte svampe og
rødvinssovs

Til begge hovedretter serveres appelsinsalat med perlebyg, grønkål og æbler

Desserter

Vælg mellem

Panna Cotta
Med syrlig havtorn og hvid chokolade

Tiramisu
Med mascarpone og stærk kaffe