Vintermenu
Pris for 4 retters menu
335 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.
Appetizer
Hjemmelavet blinis
Med grillede rejer og Sauce Tartare
Forretter
Vælg mellem
Røget andebryst
Med peberrodscreme – råsyltede pærer – rødløg og frisé salat
Vintersalat
Med røget laks – æbler – fennikel – citron vinaigrette
Til begge forretter serveres friskbagt maltboller og smør
Hovedretter
Vælg mellem
Langtidsstegt oksefilet
Med friske bønner i svøb – grillede gulerødder – kartoffelfondant med hvidløg og rosmarin. Rødbede tzatziki med solsikkekerne og pebersovs med portvin.
Krydret Porchetta af gris
Med friske bønner i svøb – grillede gulerødder – kartoffelfondant med hvidløg og rosmarin. Rødbede tzatziki med solsikkekerner og pebersovs med portvin.
Til begge hovedretter serveres Waldorfsalat med perlebyg og grønkål
Desserter
Vælg mellem
Hjemmelavet pandekager
Med hvid chokoladecreme og bagte blommer
Panna Cotta
Med daim og Amarena kirsebær