Efterårsmenu
Vores efterårsmenu
Pris for 4 retters menu
365 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.


Appetizer
Grillet toast
med cremede svampe og karse
Forretter
Vælg mellem
Cremet ærtesuppe (kold)
med pillede rejer – fennikel – æbler – tomat og kørvel
Varmrøget and
på bund af marinerede rødbeder – blomkål – feta og spirer
Til begge forretter serveres friskbagt surdejsboller og smør
Hovedretter
Vælg mellem
Marineret vildsvinefilet
Med små krydrede efterårskartofler – stegte svampe med rosmarin og hvidløg – bagte knoldselleri med sennep og farin – kraftig skysovs og syrlig skovbær marmelade
Grillet oksestriploin
Med små krydrede efterårskartofler – stegte svampe med rosmarin og hvidløg – bagte knoldselleri med sennep og farin – kraftig skysovs og syrlig skovbær marmelade
Til begge hovedretter serveres efterårssalat med perlebyg – æbler – grønkål og sød mormordressing.
Desserter
Vælg mellem
Karamel Panna Cotta
med nødder og bær
Æbletærte (kold)
med cremefraiche og citron