Efterårsmenu

Vores efterårsmenu

Pris for 4 retters menu

365 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.

Appetizer

Grillet toast
med cremede svampe og karse

Forretter

Vælg mellem

Cremet ærtesuppe (kold)
med pillede rejer – fennikel – æbler – tomat og kørvel

Varmrøget and
på bund af marinerede rødbeder – blomkål – feta og spirer 

Til begge forretter serveres friskbagt surdejsboller og smør

Hovedretter

Vælg mellem

Marineret vildsvinefilet 
Med små krydrede efterårskartofler – stegte svampe med rosmarin og hvidløg – bagte knoldselleri med sennep og farin – kraftig skysovs og syrlig skovbær marmelade

Grillet oksestriploin
Med små krydrede efterårskartofler – stegte svampe med rosmarin og hvidløg – bagte knoldselleri med sennep og farin – kraftig skysovs og syrlig skovbær marmelade

Til begge hovedretter serveres efterårssalat  med perlebyg – æbler – grønkål og sød mormordressing.

Desserter

Vælg mellem

Karamel Panna Cotta 
med nødder og bær

Æbletærte (kold)
med cremefraiche og citron