Sommermenu

Sommermenuen er gældende fra 1. juni – 31. august

Pris for 4 retters menu

335 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Starter

Kold tomatsuppe

Med agurk – dild og croutons

Forretter

Vælg mellem

Letrøget kammusling

Med peberrodscreme – friteret kapers – tallerkensmækker

Tyndskåret skinke fra Skjern Enge

Med rimmet agurk – rygeostecreme – bagte cherrytomater -frisk basilikum

Hovedretter

Vælg mellem

Medaljon af sommerbuk

Med cremet kålrabipure – kartoffeltårn med rosmarin – smørstegte svampe -kraftig portvinssauce

Kalvemørbrad fra Himmerland

Med pomanna -persillerodspure – små grillede gulerødder -rødvinssauce

Til begge hovedretter serveres frisk ærtesalat

Desserter

Vælg mellem

Jordbær med råcreme og citron

Mørdejstærte med hyldeblomstmousse og rå syltede bær