Efterårsmenu

Efterårsmenuen er gældende fra 1. september – 1. december

Pris for 4 retters menu

335 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Starter

Sprøde jordskokker

med trøffelmayo og karse

Forretter

Vælg mellem

Røget dyrekølle

Med syltede artiskokker – hytteost – grillet cherrytomater og brødnkarse

Smørstegt bakskuld

Med grov pickles – syltede perleløg – sprøde rugbrødschips og skovsyrer

Til begge forretter serveres friskbagt surdejsboller og pisket smør

Hovedretter

Vælg mellem

Helstegt oksemørbrad

Med knoldselleri pure – luftig kartoffelsouffle – grillet efterårssvampe – glaseret gulerødder og rødvinssovs

Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle

grillet majspure – små smørstegte kartofler – bage små rødbeder – glaseret gulerødder og kraftig skysovs.

Til begge hovedretter serveres spidskålssalat med æbler og sød mormordressing.

Desserter

Vælg mellem

Gammeldags æblekage med makroner og fløde

Mørdejstærte med efterårets bær – citron og råcreme