Efterårsmenu
Pris for 4 retters menu
335 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.
Appetizer
Lakserillette
med radiser og sprød rugbrød
Forretter
Vælg mellem
Carpaccio af røget dyrekølle
Med bagte tomater – syltede græskar – vagtelæg – balsamico og spirer
Bagt torsk med sauce tartare
Med syltede perleløg – marinerede rejer – rogn og frisk salat
Til begge forretter serveres friskbagt surdejsboller og smør
Hovedretter
Vælg mellem
Langtidsstegt oksefilet
Med luftig kartoffelsouffle – grillede efterårssvampe – glaserede rødbeder med balsamico og honning – rødvinssovs og syrlig skovbær marmelade
Grillet kyllingebryst med citron og timian
Med luftig kartoffelsouffle – grillede efterårssvampe – glaserede rødbeder med balsamico og honning – rødvinssovs og syrlig skovbær marmelade
Til begge hovedretter serveres spidskålssalat med æbler – grønkål og sød mormordressing.
Desserter
Vælg mellem
Gl. dags æblekage med makroner og fløde
Hjemmelavet Medalje med syrlig creme – bær – nødder og chokolade