Efterårsmenu

Pris for 4 retters menu

335 kr

Min 10 kuverter ved bestilling.

Appetizer

Lakserillette

med radiser og sprød rugbrød

Forretter

Vælg mellem

Carpaccio af røget dyrekølle

Med bagte tomater – syltede græskar – vagtelæg – balsamico og spirer

Bagt torsk med sauce tartare

Med syltede perleløg – marinerede rejer – rogn og frisk salat

Til begge forretter serveres friskbagt surdejsboller og smør

Hovedretter

Vælg mellem

Langtidsstegt oksefilet

Med luftig kartoffelsouffle – grillede efterårssvampe – glaserede rødbeder med balsamico og honning – rødvinssovs og syrlig skovbær marmelade

Grillet kyllingebryst fra Toftegaard Økologi

Med luftig kartoffelsouffle – grillede efterårssvampe – glaserede rødbeder med balsamico og honning – rødvinssovs og syrlig skovbær marmelade

Til begge hovedretter serveres spidskålssalat med æbler – grønkål  og sød mormordressing.

Desserter

Vælg mellem

Gl. dags æblekage med makroner og fløde

Hjemmelavet Medalje med syrlig creme – bær – nødder og chokolade