Efterårsmenu
Pris for 4 retters menu
335 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.
Appetizer
Sprøde jordskokker
med trøffelmayo og karse
Forretter
Vælg mellem
Røget dyrekølle
Med syltede artiskokker – hytteost – grillet cherrytomater og brødnkarse
Smørstegt bakskuld
Med grov pickles – syltede perleløg – sprøde rugbrødschips og skovsyrer
Til begge forretter serveres friskbagt surdejsboller og pisket smør
Hovedretter
Vælg mellem
Helstegt oksemørbrad
Med knoldselleri pure – luftig kartoffelsouffle – grillet efterårssvampe – glaseret gulerødder og rødvinssovs
Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle
grillet majspure – små smørstegte kartofler – bagte små rødbeder – glaseret gulerødder og kraftig skysovs.
Til begge hovedretter serveres spidskålssalat med æbler og sød mormordressing.
Desserter
Vælg mellem
Gammeldags æblekage med makroner og fløde
Mørdejstærte med efterårets bær – citron og råcreme