Forårsmenu
Vores forårsmenu
Pris for 4 retters menu
365 kr
Min 10 kuverter ved bestilling.


Appetizer
Dampede hvide asparges
med brunet smør – mayo og karse
Forretter
Vælg mellem
Bagt havtaske
i cremet hummerbisque (kold) – tomat – fennikel – rogn og krydderurteolie
Røget kyllingebryst
med citron – timian – grønne asparges – bagte tomater – syltede gulerødder – peberrodscreme og spirer
Til begge forretter servers friskbagte surdejsboller
Hovedretter
Vælg mellem
Oksespidsbryst med urter
babykartofler med smør og persille – stegte blomkål – langtidsstegte svampe med Worcester Sauce samt skysovs med peber
Lammeculotte med hvidløg og rosmarin
babykartofler med smør og persille – stegte blomkål – langtidsstegte svampe samt cremet sennepssovs
Til begge hovedretter serveres sprød salat med asparges – ærter – tomat og bulgur
Desserter
Vælg mellem
Rabarbertrifli
med vanilje og citron
Pandekager
med hyldeblomstmousse – syltede æbler og nødder